Individuele coaching

Individuele coaching

Wil jij graag jouw stabiel gewicht bereiken maar lukt het jou niet alleen? Ben je een emo-eter en wil je graag uit loskomen van de emotionele strijd met voeding en je gewicht? Dan kan je kiezen voor een individuele coaching. Een deskundig advies, een luisterend oor én een stok achter de deur zijn factoren die samen leiden tot een succesvol resultaat.

Bekijk een diëtiste niet als een boeman die alle lekkere dingen verbiedt! Ik kan u helpen uw persoonlijke en realistische middenweg te vinden door een goede dosage en een gezond evenwicht. Gezond eten én bovendien genieten is echt mogelijk!

Mijn persoonlijke missie is mensen helpen een gebalanceerd evenwicht te vinden in hun voeding en leven dat zowel op korte als op lange termijn zijn vruchten afwerpt. Zodat het “ik voel me niet goed in mijn vel”-gevoel verandert naar een blijvend “ik heb terug energie”-gevoel.

Je kan bij mij terecht voor individuele coaching omtrent het bereiken van een stabiel gewicht, aanpakken van emotioneel eten en eetbuien, sportvoeding voor betere prestaties. Daarnaast is advies omtrent cholesterolarme voeding, voeding bij diabetes, voeding tijdens of na de zwangerschap ook mogelijk.

SPECIALISATIE COACHING EMO-ETEN:  Tijdens de coaching emo-eten gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaak waarom en hoe je eet. Mét vooral ruimte voor de onderliggende emoties. Want het probleem emo-eten aanpakken zonder naar de onderliggende emoties te kijken lukt op lange termijn niet. Stap voor stap, aan de hand van eenvoudige opdrachtjes en oefeningen word je tijdens deze coaching geholpen om los te komen van emotioneel eten, weg van de vicieuze cirkel van slecht voelen – eten – nog slechter voelen – nog meer eten – gewicht bijkomen…

Vanaf april 2018 ga ik ook aan de slag als SANA coach, op basis van de succesvolle methode van Sandra Bekkari. Omdat deze aansluit bij mijn filosofie, omdat deze methode haalbaar en houdbaar is  en omdat de recepten superlekker zijn en toegankelijk voor het hele gezin. Tijdens een SANA coaching bekijken we jouw voedingspatroon en integreren de recepten van Sandra Bekkari volgens jouw behoefte. 

Mogelijke coachingpakketten:

Terugbetaling mutualiteit is mogelijk en varieert per mutualiteit (terugbetaling voedingsadvies)

 • Gewichtsverliesstabiel gewicht –  SANA coaching : 6 consultaties (wekelijks of tweewekelijks naar keuze)  205 €
 • Loskomen van emo-eten: 6 consultaties (wekelijks 1 uur) 310 €
 • Sportvoeding voor betere prestaties: 6 consultaties  (gedetailleerd berekend voedingsschema) 310 €
 • Proteinedieet: 6 consultaties 205 € + producten aan gemiddeld 3€/maaltijd
 • BIA meting, lichaamsanalyse vet- en spiermassa: 10€/meting

Consultatie

 • na telefonische afspraak op 0476/27 99 89
 • tarieven eenmalige consultatie: startconsult 60 € (1u) – 2e opvolgconsult 40€ (45 min)volgende consulten 30€ (30min)
 • ONLINE CONSULTATIES ZIJN OOK MOGELIJK. Hierbij spreken we de eerste keer live af en gebeuren de volgende consultaties via Skype of Facetime of Messenger. 

Recepten

 • Vispapilot met feta en tomaat Vispapilot met feta en tomaat
  Benodigdheden (1 persoon): 150g vis, 30g feta, 2 vellen bakpapier, 10 kerstomaatjes, een 5tal zwarte ontpitte olijven, 1 rode ui, paprikapoeder, 1 eetlepel groentenbouillon Neem...
  Lees verder

Boekrecensies

Nieuws

 • Wil jij je ook terug op en top voelen én jouw stabiel gewicht bereiken? Schrijf je dan nu hier GRATIS in voor een inspirerende presentatie boordevol tips, praktijkvoorbeelden en zelf-aan-de-slag oefeningen.
  Lees verder

Adres

Trees Peersman
Lange Beulestraat 46
9250 Waasmunster
0476/27 99 89
trees@treespeersman.be