Getuigenissen

Wat zeggen anderen?

“Ik ben een jonge moeder van 2 kinderen. Heb weinig tijd voor ontspanning, moet bewust denken aan gezond eten en mag beweging niet vergeten. Omdat ik me soms wat flauw voelde en toch nog enkele kilo’s kwijt moest van na de bevalling, nam ik contact op met een diëtiste. Ik hoefde geen spectaculaire gewichtsverlies, maar een gezonde geest in een gezond lichaam. Trees hielp me m’n eetgewoonten aan te passen en begeleidde me bij een gezonde levensstijl. Ik voel me meer ontspannen, denk meer aan mezelf en verloor 5 kilo. Ook vandaag nog krijg ik verschillende complimenten. Niet alleen voor mijn gewicht, maar vooral omdat ik straal. Volg niet zomaar een dieet, vraag raad! Want iedereen verdient een persoonlijk advies.”

– Sofie Van Peteghem, Lokeren
 

“Voor ik aan mijn coaching startte was ik niet gelukkig met mijn gewicht, iedere dag dacht ik: “morgen ga ik er iets aan doen maar ik bleef maar uitstellen”. Ondertussen had mijn huisarts mij ook al aangeraden om een diëtiste te contacteren. Kwam daarbij dat ik op een dag een verhaal hoorde van iemand met een maagring. Ik dacht: “dát nooit, ik moet er echt iets aan doen”. Tijdens de coaching verloor ik geleidelijk gewicht, kreeg ik weer energie, en voelde ik me duidelijk beter in mijn vel. De medicatie voor een hoge bloeddruk vielen praktisch helemaal weg en dit is zeker ook een groot pluspunt. Dit is de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb, terwijl andere diëten, pillen enz… niet hielpen of niet blijvend waren, is dit voor mij de ideale methode om gewicht te verliezen. Ik eet zeker niet slecht, maar wel gezonder en weet wat wel en niet kan. Ik zou deze coaching zeker aanraden aan andere mensen, want ik krijg van iedereen complimentjes dat ik er beter en goed uitzie, en ze vragen dan natuurlijk wat ik ervoor doe. Dus vertel ik in geuren en kleuren mijn verhaal en adviseer hen om een coaching-programma bij Trees te volgen.”

– Erna D’hondt, Waasmunster
 

“Mijn situatie was bij aanvang van de coaching redelijk hopeloos, ik had geen fut , was vaak verdrietig en voelde me dikwijls waardeloos. Ik besloot om me te laten begeleiden en kwam bij Trees terecht. Wat een verademing. Iemand die me begreep en die me hielp om mijn klik te maken. Mijn situatie nu 21 kg later is compleet omgedraaid, mijn zelfvertrouwen is veel groter en ik heb het gevoel dat ik veel meer aankan. Ik ben veel sterker en niet zo vlug meer van mijn sokkel geblazen. Heb ik een dipje, dan denk ik: “komaan Brigitte we gaan er weer voor en morgen is er weer een andere dag!” De coaching bij Trees gaf mij vooral het gevoel dat ik begrepen werd en alles kon zeggen zonder dat ik aanzien werd als een slappeling zonder karakter. Bij haar mocht ik mijn hart eens luchten en dat is heel belangrijk was voor mij. Om dan samen de klik te kunnen maken en stap voor stap kleine dingen veranderen . Dat had ik nooit alleen gekund! Mijn allereerste sessie in tranen, en nu alleen maar een stralende glimlach. Ik raad de coaching dus met volle overtuiging aan aan iedereen die zich niet zo goed in zijn vel voelt!”

– Brigitte, Waasmunster
 

“Begin mei 2011 besloot ik om via een (vooral gezonde!) manier mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Geen crash-dieet, niet één of andere magische formule, maar wel gezond evenwichtig eten met als voornaamste doel me langzaam maar zeker beter in m’n vel beginnen voelen! Dankzij de persoonlijke motiverende coaching van Trees – in zowel “goeie” als “iets moeilijkere” periodes – ben ik er tot nu toe in geslaagd om 8 kilo af te vallen, waardoor m’n einddoel nu echt wel in zicht is! Ik heb reeds heel wat afvalmethodes uitgetest, maar ik moet bekennen dat de coaching door Trees voor mij de meest doeltreffende is! En dus zou ik het zeker ook aan andere mensen aanraden.”

– Tanja Rochtus, Waasmunster

Recepten

  • Vispapilot met feta en tomaat Vispapilot met feta en tomaat
    Benodigdheden (1 persoon): 150g vis, 30g feta, 2 vellen bakpapier, 10 kerstomaatjes, een 5tal zwarte ontpitte olijven, 1 rode ui, paprikapoeder, 1 eetlepel groentenbouillon Neem...
    Lees verder

Boekrecensies

Nieuws

  • Wil jij je ook terug op en top voelen én jouw stabiel gewicht bereiken? Schrijf je dan nu hier GRATIS in voor een inspirerende presentatie boordevol tips, praktijkvoorbeelden en zelf-aan-de-slag oefeningen.
    Lees verder

Adres

Trees Peersman
Lange Beulestraat 46
9250 Waasmunster
0476/27 99 89
trees@treespeersman.be