Doe mee aan de 8 weken-fatburning-challenge

De zomervakantie nadert… nog 8 weken en de boekentassen kunnen weer de kast in en de bikini’s eruit. Heb je zin om mee te doen aan de 8-weken-fatburning-challenge om tegen de zomervakantie scherp te staan? Dan is het NU de moment om in te schrijven!

Wat houdt de challenge concreet in? Je wordt ergens in de loop van volgende week gemeten: gewicht, vetmassa en spiermassa. Daarna volg je een programma van 8 weken waarbij je richtlijnen en advies krijgt over gezonde voeding om gewicht en vetmassa te verliezen alsook een basis krachtschema voor een grotere spiermassa en een betere verbranding.

Tijdens die 8 weken is een vorm van vetverbrandende beweging (cardio) ook aangeraden. Uiteraard is bijkomende individuele voedingscoaching ook mogelijk, meer info en tarieven daarover vind je hier.

De laatste week van juni word je terug uitgenodigd om een meting te laten uitvoeren en het verschil in gewicht, vet- en spiermassa te laten bepalen.

Meedoen aan de challenge kost 20€ per meting, 40€ in totaal (leden Motus en klanten Stabiel gewicht krijgen 50% korting). Als deelnemer van de challenge maak je kans om 4x een waardebon van 40€ van Waasland shopping center te winnen. Dan is je challenge terugbetaald en kan je misschien een bikini of zwembroek in een maatje kleiner kopen 😉

Deze challenge kan een extra duwtje in de rug zijn. Wil je graag meedoen, neem dan contact op via trees@stabielgewicht.be of 0476/ 27 99 89.

Wil je graag bijkomend een inspanningstest laten uitvoeren of extra trainingsadvies dan kan je hiervoor terecht bij de kinesistherapeut en bewegingsexperten van Motus: www.motus.club. Een inspanningstest kost 95€ en omvat een 12weken bewegingsprogramma en een lactaat en VO2max-meting.

Ga de uitdaging aan!

PS. In deze challenge kan je eventueel ook een proteïnedieet inschakelen, op een goed begeleide manier kan een proteïnedieet zorgen voor een snellere vetverbranding zonder afname in spiermassa.

Laat een reactie achter

Recepten

  • Vispapilot met feta en tomaat Vispapilot met feta en tomaat
    Benodigdheden (1 persoon): 150g vis, 30g feta, 2 vellen bakpapier, 10 kerstomaatjes, een 5tal zwarte ontpitte olijven, 1 rode ui, paprikapoeder, 1 eetlepel groentenbouillon Neem...
    Lees verder

Boekrecensies

Nieuws

  • Wil jij je ook terug op en top voelen én jouw stabiel gewicht bereiken? Schrijf je dan nu hier GRATIS in voor een inspirerende presentatie boordevol tips, praktijkvoorbeelden en zelf-aan-de-slag oefeningen.
    Lees verder

Adres

Trees Peersman
Lange Beulestraat 46
9250 Waasmunster
0476/27 99 89
trees@treespeersman.be