Vispapilot met feta en tomaat

Benodigdheden (1 persoon): 150g vis, 30g feta, 2 vellen bakpapier, 10 kerstomaatjes, een 5tal zwarte ontpitte olijven, 1 rode ui, paprikapoeder, 1 eetlepel groentenbouillon

Neem een vel bakpapier, let hierin 150g witte vis (bv. kabeljauw, pangasius,…) en kruid met paprikapoeder. Snij een rode ui en de olijven in ringen,  snij de tomaatje in twee. Leg twee dunnen plakjes fetakaas en de groenten op de vis en overgiet met een eetlepel groentenbouillon. Leg het andere vel bakpapier erop en vouw samen tot een pakketje. Zet de papillot 15 à 20 minuten in de oven op 180°C. Smakelijk!

Laat een reactie achter

Recepten

  • Vispapilot met feta en tomaat Vispapilot met feta en tomaat
    Benodigdheden (1 persoon): 150g vis, 30g feta, 2 vellen bakpapier, 10 kerstomaatjes, een 5tal zwarte ontpitte olijven, 1 rode ui, paprikapoeder, 1 eetlepel groentenbouillon Neem...
    Lees verder

Boekrecensies

Nieuws

  • Wil jij je ook terug op en top voelen én jouw stabiel gewicht bereiken? Schrijf je dan nu hier GRATIS in voor een inspirerende presentatie boordevol tips, praktijkvoorbeelden en zelf-aan-de-slag oefeningen.
    Lees verder

Adres

Trees Peersman
Lange Beulestraat 46
9250 Waasmunster
0476/27 99 89
trees@treespeersman.be