Saltimbocca van kalfslapje met pasta

INGREDIENTEN (per persoon)

  • 100 g dun gesneden kalfslapje
  • 1/3  bolletjes mozzarella light
  • 2 sneetjes filet de saxe
  • 40 g volkoren spaghetti
  • 1 tomaat
  • 1 sjalotje
  • 1 knoflookteentje
  • 50 ml light room
  • peper
  • 1 eetlepel vloeibare margarine

BEREIDING

  1. Rol het kalfslapje met een deegrol plat
  2. Beleg het kalfslapje met filet  de saxe en met mozzarella en rol het op
  3. Steek een cocktailprikker door het rolletje
  4. Snipper de sjalot fijn en snij de tomaat in kleine stukjes
  5. Stoof de geperste knoflook in de margarine en voeg de sjalot en de tomaatstukjes toe
  6. Laat het tomaatmengsel 3 minuutjes sudderen
  7. Kook ondertussen de spaghetti gaar
  8. Voeg het tomaatmengsel en de light room toe aan de gare deegwaren