Panna Cotta met kaneel appeltjes

 

Een feestelijk én gezond recept, een combinatie van zuivel boordevol calcium met fruit boordevol vitaminen: een voltreffer bij elk feest!

Ingrediënten (4 personen):

  • 2 gelatineblaadjes
  • 400g magere platte kaas
  • 200 ml Alpro soja light vanille
  • 2 eetlepels Stevia poeder bv. Pure Via
  • 2 zoete appels type Pink Lady
  • 200g frambozen
  • kaneel
  • muntblaadjes
  • 1 eetlepel vloeibare margarine

Bereidingswijze:

  1. Week de gelatineblaadjes in koud water
  2. Breng de vanille sojadrink aan de kook
  3. Knijp de gelatine goed uit en voeg -van het vuur- toe aan de warme sojadrink
  4. Meng de platte kaas onder het mengsel
  5. Zoet het geheel met stevia poeder
  6. Snij de appeltjes in fijne blokjes
  7. Laat de appelblokjes bruinen in de margarine en voeg flink wat kaneel toe
  8. Leg de gare appelblokjes in een glaasje (verrine) en giet de sojadrink-platte kaas over
  9. Laat opstijven in de koelkast
  10. Mix en zeef de frambozen tot een coulis
  11. Giet de frambozencoulis op de panna cotta en werk af met een muntblaadje
Laat een reactie achter

Recepten

  • Vispapilot met feta en tomaat Vispapilot met feta en tomaat
    Benodigdheden (1 persoon): 150g vis, 30g feta, 2 vellen bakpapier, 10 kerstomaatjes, een 5tal zwarte ontpitte olijven, 1 rode ui, paprikapoeder, 1 eetlepel groentenbouillon Neem...
    Lees verder

Boekrecensies

Nieuws

  • Wil jij je ook terug op en top voelen én jouw stabiel gewicht bereiken? Schrijf je dan nu hier GRATIS in voor een inspirerende presentatie boordevol tips, praktijkvoorbeelden en zelf-aan-de-slag oefeningen.
    Lees verder

Adres

Trees Peersman
Lange Beulestraat 46
9250 Waasmunster
0476/27 99 89
trees@treespeersman.be