Ovenschotel met bloemkool en rundergehakt

INGREDIENTEN (per persoon)

  • 200 g bloemkool
  • 100 g broccoli
  • 120 g aardappelen
  • 1 ui
  • 150 g runds- of kalfsgehakt
  • 50 ml volle melk
  • nootmuskaat
  • peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel gemalen kaas

BEREIDING

  1. Rol het kalfslapje met een deegrol plat
  2. Beleg het kalfslapje met filet  de saxe en met mozzarella en rol het op
  3. Steek een cocktailprikker door het rolletje
  4. Snipper de sjalot fijn en snij de tomaat in kleine stukjes
  5. Stoof de geperste knoflook in olijfolie en voeg de sjalot en de tomaatstukjes toe
  6. Laat het tomaatmengsel 3 minuutjes sudderen
  7. Kook ondertussen de spaghetti gaar
  8. Voeg het tomaatmengsel en de light room toe aan de gare deegwaren