NIEUW Boek “Je stabiel gewicht in 10 stappen”

Ik wil jou als trouwe lezer van deze blog graag van harte bedanken! De vele goede reacties die ik krijg op deze informatie, motiveren mij uiteraard om deze manier van communiceren voort te zetten. Meer nog… dankzij deze blogberichten heb ik de vraag gekregen van uitgeverij Lannoo om dit alles te verwerken in een boek.  Ik ben dus de laatste maanden druk in de weer geweest om alle praktische adviezen en motiverende oefeningen te bundelen tot een boek. En ik durf toch wel zeggen dat ik trots ben op het resultaat: “Je stabiel gewicht in 10 stappen”. In dit boek stel ik een haalbare en leuke manier voor om op je gewicht te letten, namelijk door heel bewust – en dus gedoseerd – te genieten.

 

Aan de hand van massa’s praktische tips en theorie, gerichte oefeningen en twee lekkere, gezonde weekmenu’s met recepten kan je in het boek  “Je stabiel gewicht in 10 stappen” ontdekken dat streng diëten niet nodig is en dat het uitdokteren van een persoonlijk voedingsplan een veel beter idee is. Wat werkt voor de een, werkt daarom nog niet voor de ander. In dit boek kan je zelf uitzoeken hoe je het wel kunt volhouden, zelfs als je een druk sociaal leven of onregelmatige werkuren hebt.

Zo kun je in tien stappen een heel eigen weg afleggen naar je stabiel gewicht, waarbij jij je opnieuw goed in je vel voelt en zult blijven voelen. Dankzij motiverende slagzinnen en verklarende foto’s kan je je streefgewicht behalen én behouden!

Ik wil jou langs deze weg nogmaals bedanken voor je interesse in deze nieuwsbrieven. Mijn dank ook aan het schitterende professionele team van Lannoo. Ik vond het een superleuke ervaring om dit te mogen doen.

Wil jij graag alvast een exemplaar bestellen dan kan je dit via mij aanvragen. Ik voeg er met veel plezier een persoonlijke nota aan toe 🙂! Het boek kost 17,99€ (+2,5€ verzendkosten als je er zelf niet om kan komen) Stuur me gewoon even een mailtje via trees@stabielgewicht.be

Als je mij wilt helpen om promotie te maken voor mijn boek, door dit door te sturen naar jouw kennissen en vrienden, te delen op facebook of LinkedIn, dan zou ik dat heel hard appreciëren!

Ik kijk uit naar jouw reactie en wens je veel leesgenot.

 

Laat een reactie achter

Recepten

  • Vispapilot met feta en tomaat Vispapilot met feta en tomaat
    Benodigdheden (1 persoon): 150g vis, 30g feta, 2 vellen bakpapier, 10 kerstomaatjes, een 5tal zwarte ontpitte olijven, 1 rode ui, paprikapoeder, 1 eetlepel groentenbouillon Neem...
    Lees verder

Boekrecensies

Nieuws

  • Wil jij je ook terug op en top voelen én jouw stabiel gewicht bereiken? Schrijf je dan nu hier GRATIS in voor een inspirerende presentatie boordevol tips, praktijkvoorbeelden en zelf-aan-de-slag oefeningen.
    Lees verder

Adres

Trees Peersman
Lange Beulestraat 46
9250 Waasmunster
0476/27 99 89
trees@treespeersman.be